БИЛКОВ ЕКСТРАКТ „А-Я“ – ТЕЧЕН

За какво се употребява А-Я?

  • Стрес
  • Депресии
  • Безпокойство
  • Безсъние
  • Функционални смущения на централната нервна система
  • Сърдечни неврози
  • Климактерични смущения и др. 

Без консерванти, оцветители и химични добавки – 100% природен!


Какво представлява А-Я?

Уникална композиция от билки които взаимно усилват действието си чрез така наречения синергичен ефект. А-Я притежава не само успокояващо, но и общо укрепващо действие върху организма.

„А-Я“ действа по нов интелигентен начин, от една страна успокоява пренатоварената нервна система,а от друга стимулира синтеза на серотонин (хормона на радостта).

Teчната форма на екстракта гарантира бързото проникване и всмукване на биологично-активните вещества в кръвоносната система.

Как трябва де се приема А-Я?

Продуктът е силно концентриран и задължително се разрежда в минерална вода. Хлорът който присъства в чешмяната вода може да неутрализира част от активните вещества. Пие се 30 мин. преди хранене и вечер преди лягане. 

Колко дълго трябва де се приема А-Я?

Продуктът е безвреден и се понася много добре, може да се приема неограничено дълго време. Авангардната технология по която е произведен, гарантира бързо действие, но за да се постигне по-изразен ефект е необходимо да се приема редовно без прекъсване минимум 2-3 месеца.

Взаимодействие с други лекарства?

Странични ефекти не са наблюдавани. В случай на необходимост се консултирайте с Вашият личен лекар или фармацефт.


Какви билкови екстракти съдържа А-Я?

Блатен тъжник

Цветовете на това растение са едни от най богатите на естествени салицилати (аспириноподобни субстанции) с противотемпературно, болкоуспокояващо и противоревматично действие. Действа и нервноуспокоително (според някои нови данни 2 пъти по-силно от валерианата). Билката също така стимулира хормона на радостта. През 1838. италиански професор първи е произвел салицилова киселина, както от цветните пъпки на изящния блатен тъжник, така и от кората на върбата (Salix alba). …

Жълт кантарион

Това е една от най-употребявани и полезни билки. Събира в себе си цялата слънчева енергия, въздейства веднага на целия организъм. Помага при депресии, умора, първи признаци на простудни заболявания. Той отваря сърцето на човек, съединява душата, разума и тялото в едно цяло.

Маточина

Растението притежава добре изразени седативно, спазмолитично и карминативно действие.

Нервно-успокоително, болкоуспокояващо, противоспазматично, хипотензивно, апетито-възбуждащо, подобряващо функциите на храносмилателните органи действие.

Валериана

За медицински цели се използват корените и коренищата на растението, което съдържа до 3,5% етерично масло, изовалерианова киселина, борнеол, борнеолови етери от мравчена, маслена и оцетна киселина, сесквитерпени, редица алкалоиди (валерин), гликозидни съединения (валерозиди), дъбилни вещества и други. Терапевтичното действие е присъщо на целия комплекс от вещества на растението.

Хмел

Използват се шишарките на хмела като лечебно средство. Шишарките съдържат до 1,7% етерично масло, 5 до 20% горчиви вещества.

Глог

Глог подкрепя нормалната функция на сърдечно – съдовата система. Спомага за подържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове.