Как ни въздействат електоуредите?

Знаем ли какви опасности за здравето крият елекроуредите, които ни заобикалят? Всички електроуреди климатици, микровълнови печки, компютри, джиесеми, телевизори, устройства за безжичен интернет излъчват електромагнитни вълни.

Научно доказано е че разговор по джиесем след втората минута крие риск за здравето, тъй като се повишава температурата в мозъка. Най-силното лъчение е в момента на свързването с друг телефон. Това твърди д-р Хауърд Фишър от Канада основател на клиниката „Глен Парк” в Торонто и почетен член на Канадската асоциация по хиропрактика. Той посети България във връзка с представянето на високотехнологични чипове, за неутрализиране на вредното влияние на електромагнитните вълни. Поставени върху мобилните телефони, компютри и други електроуреди, те преобразуват вредните вълни и ги правят безопасни за човека.

Електромагнитното поле се измерва в мегаджаули / MG/. Компютърът излъчва 20-60

/ MG/ а мобилния телефон най-много 1,2 до 2 / MG/. Облъчване от порядъка на 2/ MG/ крие сериозни рискове за здравето, като туморни, психични, болести на очите и мн.др. Вълните излъчвани от антени са особено опасни за децата, водещи до сериозни и необратими понякога заболявания, твърди д-р. Хауърд Фишър. Иследвания в редица европейски страни също потвърждават вредата и риска от прекомерното лъчение на ел. уреди. Компютри телевизори и джиесеми вън от спалните помещения и детски стаи категорични са специалистите. Електромагнитното замърсяване води до импотентност у мъжете, спонтанни аборти при жените, високо кръвно и най вече безсъние, стрес безпокойство, загуба на памет.

Разбира се ние неможем да се откажем от всички удобства и придобивки на цивилизацията, но можем да намалим значително вредите придизвикани от електрическите уреди и мобилни устройства. Да се опитаме да ограничим електромагнитното облъчване, да се разхождаме повече сред природата. Билковите продукти също дават чудесни резултати. В аптеките има чудесни средства на билкова основа. Давайте парите си за полезни храни и билкови продукти а не за операции и лекарства.